Segítség - Legolvasottabb cikkek

   

Recept ajánlás
MagyarVagyok.com » Tartalom
Folyamatosan bővül a "recepeskönyvünk". Ha van saját / kedvenc recepted amit megosztanál az oldalunkkal, akkor azt üzenetben küldd el nekem és beteszem a Magyar Konyha receptgyűjteményéhez! Emailcím: konyha@magyarvagyok.com A recepttel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes és ízletes recepteket!
Meghívók
MagyarVagyok.com » Üzenetek
Ismerőseidnek meghívókat küldhetsz. Sok MagyarVagyok tag a már feliratkozott tagok meghívása által hallott az oldalról és így iratkozott fel. Az ismerőseid e-mail címeit írd be az oldalon levő mezőbe, egy e-mail címet soronként. A rendszer automatikusan küld egy meghívót óránként. Egy személy nem fog több mint egy meghívót kapni, még akkor sem, ha nem iratkozott fel.
Blog szerkesztés
MagyarVagyok.com » Tartalom
Saját blog szerkesztésére is van lehetőség a MagyarVagyok oldal keretein belül. A naplók létrehozása/módosítása a profil módosítása / napló menüpontban érhető el. Katt ide.   Itt létrehozható a blog, megadható annak neve, alcíme, rövid leírása, és a hozzá tartozó kategóriák. A név mező kitöltése kötelező. Utólag mindez módosítható és akár törölhető is.
Sport Admin - sport eredmény hozzáadás / módosítás
MagyarVagyok.com » Tartalom
A magyar sportolók által elért eredmények összegzését támogatja a MagyarVagyok a Sportösszefoglaló oldalon. Az adatok frissítése olyan embert igényel aki otthonosan mozog az adott sport területén, ismeri az eseményeket és azok eredményeit.
Köszönet
MagyarVagyok.com » Tartalom
MagyarVagyok kapcsolat email:   Tetszésemet, köszönetemet szeretném küldeni az oldal szerkesztőinek, készítőinek. Jó néhányszor megnéztem már  az oldalt, ezután döntöttem a regisztráció mellett. Értékes, színvonalas, érdekes, és ami nem mellékes, jól áttekinthető, könnyen kezelhető. További jó munkát, sok érdeklődőt kívánok. Üdvözlettel: L.E.
Telefonkönyv
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A világhálón ismerősnek bejelölt tagok sok esetben a virtuális világ határain kívül, a valós életben is kedves ismerősök, barátok, rokonok. Az elérhetőségben megadott telefonszámok, az ismerősök telefonkönyvében megtalálható, úgy ahogy a mi telefonszámunk is megvan az ismerősök telefonkönyvébe.
Fotók módosítása.
MagyarVagyok.com » Fotók
A FOTÓIM MÓDOSITÁSA / ALBUMOK MODOSITÁSA oldalon kiválasztjuk a módosításra szánt albumot. Itt beállítható az album fotóinak keletkezési dátuma ha ez adott vagy ismert. Szintén itt állíthatod be, hogy kik láthatják albumodat. Alapértelmezésben mindenki láthatja az albumot. Az albumon belül egy–egy fotót kiválasztva címet adhatsz képeidnek.
Csoportok
MagyarVagyok.com » Csoportok
Érdeklődési körödnek megfelelően csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz, vagy új csoportot alapíthatsz. A csoport alapítások száma korlátozott. Minnél több csillagod van annál több csoportot alapíthatsz. Ezzel a korlátozással csak azt szeretnénk elkerülni, hogy egy adott csoport üresen, témák nélkül kallódjon.
Szolgáltatások
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
A Szolgáltatások oldal egy olyan felület a MagyarVagyok tagoknak, ahol saját cégüket reklámozhatják, vagy egy olyan szolgáltatást tehetnek közkinccsé amit magukénak éreznek, amiről úgy érzik, hogy másoknak is tudniuk kell. Nem feltétlenül a nagy cégekre gondolunk, bár őket is szivesen látjuk, hanem azokat a pozitív tapasztalatokat keressük, amiket az ember a jó barátjának ajánl.
Művészeti Galéria
MagyarVagyok.com » Fotók
Művészeti galériánk a tagok által készitett fotók legszebbjeit és az egyéni kézműves alkotások legtöbbjét mutatja be. Minden ami a szemnek szép, kategóriákba osztva: Bőrművesség, Digitális művészet, Ékszer, Éremművészet, Fafaragás, Fémművesség, Festészet, Fotóművészet, Grafika, Kerámia, Ruhatervezés, Szobrászat, Textilművészet, Vers, Egyéb technika.

36 cikk | 3 / 4 oldal