Napló - Legolvasottabb cikkek

   

 
      A Kárpát medence a mi hazánk,Őseink kultúráját visszük tovább.Piros-fehér-zöld a szívünk,Hogy mit hoz a holnap, soha nem félünk.Összetartozunk több ezer éve már, Nekünk nem számít az országhatár.Együtt dobban a szívünk,bárhol lakunk,Mert mindannyian magyarok vagyunk.Hitünkben van minden, az életünk,A jövő nemzedékét szeretetre neveljük.
ŐSZI IDÉNYKEZDÉS 2O13
»
  Kedves Családok! Édesapák, Édesanyák, Gyerekek, Nagyszülők!Kedves Ifjak és Idősek!Itt van az ősz, itt van ujra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja Isten, hogy mi okból Szeretem, de szeretem – mondja a költő. Egy szép időszak kezdődik el újra mindannyiunk számára.
Miért olvassam a Bibliát?
 „Lábam előtt mécses a Te igéd, ösvényem világossága.” (Zsolt 119,105)   Miért olvassam a Bibliát? Keresztyén horoszkóp - vagy mindennapi útmutató? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a vasárnap esti ifi-istentiszteleten.   Várunk téged is 2012.
Hogyan lehetek biztos a hitemben?
IFI-ISTENTISZTELET február 12-én vasárnap 17 órai kezdettel Téma: HOGYAN LEHETEK BIZTOS A HITEMBEN? - mit jelent hinni? - miben kell hinni, hisz mindenki hisz valamiben? - miért éppen Jézus Krisztusban kellene hinni? - miért kellene egyáltalán Jézusban hinni? - ha jól elvagyok templom, gyülekezet, ifi nélkül, de otthon imádkozok, akkor az elég, nem elég, kell ennél több?? Ha ...
Érdekesség-misekönyv
Aki nézte a Húsvéti Szentmise közvetítését a Vatikánból meghatódva tapasztalhatta, hogy azt a misekönyvet, amelynek aranyozott borítóját az immár Magyar Örökség Díjas Ozsvári Csaba készítette és a Magyar Katolikus Egyház ajándékozta II. János Pál pápának, amit Benedek pápa is használt, most Ferenc pápa miséjén is, a Föld sok-sok lakójával együtt láthattuk.
Spirulina BIO – a gyógyító alga por 100g
Teljesen természetes táplálék. A Spirulina, mint szárított alga ismert volt a maják és az aztékok között, segítségével erősítették és fiatalították a testüket. Kellemes közérzetet, szépséget, erőt és energiát kölcsönöz ez az algatabletta. Azt tudjuk, hogy a természetes vitaminok jobban felszívódnak, sokkal hasznosabbak, mint a mesterséges készítmények.
Szép Cerceruska - régi magyar népmese
blog »
Szép CerceruskaHol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény özvegyember, s annak két szép leánykája. De aztán olyan szép volt mind a kettő, hogy királykisasszonyoknak is beillettek volna.
A megbocsátás szertartása - Afrikai néphagyomány
blog »
"Van egy történet a megbocsátásról, amely Afrikából származik. Ha valaki igazságtalanul vagy meggondolatlanul cselekszik a dél-afrikai Babemba törzsben, azt kiállítják a falu közepére, de semmivel sem akadályozzák meg a menekülésben.A falu minden lakója abbahagyja a munkát, és a megvádolt személy köré gyűlik.
IFJÚSÁGI PROGRAMOK 2012
április 1. Ifjúsági istentiszteletet Nagyvárad-Velencén Téma: Kútba estem! Ki húzzon ki? Szolgál: ifj. Józsa Ferenc Zilah-fenyvesi segédlelkész Műsorral szolgál: Vár-lak római katolikus ifjúsági csoport     Április 12-15   9. IKE SPORTNAPOK - Sepsiszentgyörgy http://www.ike.
 
Bencze Imre: Édes, ékes apanyelvünk (Lõrincze Lajosnak és Grétsy Lászlónak)   Kezdjük tán a jó szóval: Tárgy esetben jót.   Ámde tóból tavat lesz, nem pediglen tót.   Egyes számban kõ a kõ, többes számban kövek.   Nõnek nõk a többese, helytelen a növek.   Többesben a tõ nem tõk, szabatosan tövek,   Aminthogy a csõ nem csõk, magyarföldön csövek.

3463 cikk | 7 / 347 oldal