Napló - Legolvasottabb cikkek

   

A 24 Törzsszövetség
A 24 Hun Törzsszövetség Az oldal egyes részeihez forrásként használtuk Molnár Gábor: "A palócok regevilágának vázlatos ismertetése" című írásának egyes részeit, amely az Arvisura 1998-as kiadásában szerepel. A 24 Hun Törzsszövetség fejlett és rendezett közösségi, társadalmi életforma volt. E rendszert Agaba főpap és fővezér építette fel.
Csak nézd
Bácskai láva hömpölygő árja,búcsúzó nappal szeretkező búzatábla.Csak nézd, mily délceg az otthon melegéna haragoszöld kukoricalevél.Csak nézd, ringatóznak a tiszai fák,koszorúba fonják a tüzes határt.Játszadozik a forró szél,majd a rónákba belevész.Homlokon csókol az otthonunk,lelkünkkel lélegző oltalmunk.Csak nézd a kavargó föld porát,elmossa egy messzi délibáb.
PÉCS - Megtörtént a csoda! (infúzióval a rák ellen )
PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség..., a RÁK.A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást. Közel 180 ezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr.
Pünkösd ünnepe
Jézus Krisztus a feltámadása után még negyven napig együtt volt tanítványaival és felkészítette őket szolgálatukra. A negyvenedik napon visszament a mennybe. A tanítványok pedig itt maradtak szorongó szívvel, tele félelemmel. Az ezt követő tizedik napon azonban valami különös dolog történt.
Pozsonyi-csata...
907-ben egyesült európai haderő gyűlt össze a bécsi medencében (Bécs akkor még nem létezett).A hadjáratot német-római vezetéssel szervezték meg és az akkori német király rendelete szerint azzal a céllal, hogy "... decretum..Ugros eliminandos esse.." azaz " elrendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak".
Ápolónő feledata az otthonápoláskor
Ápolónő feladata az házi beteg illetve idős ember ellátásánál.- A felügyeletre bízott beteg vagy idős ember szokásait tiszteletben kell tartani, persze egy megengedett határig.- Ha szükséges naponta vérnyomás, vércukor szintmérés.- Az ápolt és annak környezetének tisztán tartása. (fürdetés stb)- Szükség szerint a beteget illetve az idős embert ellátni.
ÉRDEKES ÉS MEGLEPŐ TÖRTÉNETEK, -ADATOK
PÉNTEK 13.Avagy; miért szerencsétlen ez a nap?A történet Kr.u. 1112 körül kezdődik... A francia Hugues de Payens márki és 8 másik francia lovag megalapítja Krisztus Szegény Lovagjainak rendjét. És hogy miért szegények, ha egyszer nemesek? A rend minden tagja köteles teljes vagyonát a rend és a keresztény egyház számára felajánlani, és a korábbi világi élvezetekről lemondani.Kr.u.
MIÉRT KAPOK VIRÁGOT?
hétfő, 2012. október 15. 15:44 » Tóth Ágnes Miért kapok virágot? Határozottan fűzfakedvem van. Ha másért nem, hát azért, mert a párom minden héten virágot hoz nekem. Tíz év után is. Ez fölöttébb gyanús. Ha optimista szemmel nézem, igazán hozhat nekem virágot, hiszen szép vagyok kedves, és szeretetreméltó. Csakhogy az utóbbi időben nemigen szolgáltam rá a virágra.
A bátorság emberei - Courageous
A bátorság emberei - Courageous Négy ember, egy elhívás: szolgálni és védeni. Mindannyian tudják, hogy Isten arra vágyik, hogy ezek a férfiak, apák a gyermekeikkel is törődjenek.
Magyar Biblia és a Szent Korona
Magyar Biblia és a Szent Korona     Nem legendának szánom ezt az írást. Már ismert dolgokat raktam össze úgy, hogy annak a jövőre nézve is legyen üzente. A Magyar Biblia sokkal több információt hordoz a magyar régmúltról, és olyan korokban nyúlik vissza, amikor már az emberiségről beszélni szinte ugyanaz, mintha a magyarságról lenne szó és fordítva.

3521 cikk | 8 / 353 oldal