Napló

   

A cigány irodalom legszebb múzsája Debreceni Zoltán múzsája Csajé,
 A cigány irodalom legszebb múzsája Csajé    Debreceni Zoltán múzsája Csajé  .  .    Debreceni Zoltán versíró    Debreceni Zoltán - Tavaszi SzerelemTavasz szellője halkan susog,Virágok nyílnak, szívekben is lobog.Két szerelmes szív találkozik a réten,Csókjaik édesek, mint méz a méhnek.
A cigány irodalom legszebb múzsája Debreceni Zoltán múzsája Csajé.
  Debreceni Zoltán: Vers a Múzsámhoz... Csajé már elrepül feletted néhány húsz bús év, sok sötét felhős nap. De a szépséged nem változott ugyan az maradt. Akik csodálják szépségedet, Kérlek őrizd meg nekik míg így sokáig magad. Hadd fusson, hadd repüljön feletted az embert nyüvő makacs idő. Te mindig dobd le a fukar élet irigylő ráncait.
A cigány irodalom legszebb múzsája Debreceni Zoltán versíró múzsája Csajé
  Debreceni Zoltán író múzsája Csajé  .  Debreceni Zoltán - Addig menj amíg várnak  Mosolyogva menj haza Kisvejkére. Mert téged még haza várnak.Örülhetsz a drága jó apádnak.Addig menj Erzsike haza.még hallod, hogy kopognak a léptek.Mert addig tárt karokkal várnak haza téged.Menj, menj soha ne néz hátra.Mert még ráborulhatsz a drága jó apád vállára.
A Cigány irodalom legszebb múzsája, Debreceni Zoltán múzsája Csajé
Debreceni Zoltán író múzsája Csajé  .  Debreceni Zoltán - Addig menj amíg várnak  Mosolyogva menj haza Kisvejkére. Mert téged még haza várnak.Örülhetsz a drága jó apádnak.Addig menj Erzsike haza.még hallod, hogy kopognak a léptek.Mert addig tárt karokkal várnak haza téged.Menj, menj soha ne néz hátra.
A cigány irodalom legszebb múzsája, Debreceni Zoltán múzsája Csajé
Csajé a cigány irodalom legszebb múzsája    Debreceni Zoltán múzsája Csajé  .  .    Biharkeresztes, Cigány író  Debreceni Zoltán - Éjjel a tóparján... Holdfény csillan a csendes tón,Mint szívem, mely szerelmedre várón.A csillagok is suttognak, mint te meg én,Titkos nyelven, mely csak a miénk lehet.
A cigány legszebb múzsa Csajé, Debreceni Zoltán Versíró
Debreceni Zoltán versíró           Kisvejke Debreceni Zoltán szép emberek   Debreceni Zoltán - Éjjel a tóparján... Holdfény csillan a csendes tón,Mint szívem, mely szerelmedre várón.A csillagok is suttognak, mint te meg én,Titkos nyelven, mely csak a miénk lehet.A szél halkan simítja az éji egeket,Mint te simítod arcomat a sötétben.
A Cigány legszebb múzsa, Debreceni Zoltán múzsája Csajé
          Kisvejke Debreceni Zoltán szép emberek   Debreceni Zoltán - Éjjel a tóparján... Holdfény csillan a csendes tón,Mint szívem, mely szerelmedre várón.A csillagok is suttognak, mint te meg én,Titkos nyelven, mely csak a miénk lehet.A szél halkan simítja az éji egeket,Mint te simítod arcomat a sötétben.
A csapágy
   Reggel van, a hajnali derengésben párás, ködös az udvar. Dübörögnek a gépek, folyik gőzerővel a termelés a részlegeken. Különösen nagy a zaj a présrészlegen. Tegnapelőtt véglegesítettek egy nagy rendelést Nyugat-Németországból a brassói Traktorgyárba. Sepsiszentgyörgyön működik ez a kis üzem.
A CSAPRA VERT VIZES HORDÓ
            A CSAPRA VERT VIZES HORDÓ          Szülőfalumban Bakonyszentkirályon van egy kocsma, amelynek „Fácán” az elnevezése. Nagyon jó fekvése van, mert a falu közepén épült nagyon régen.
A CSEND MÁR MEGINT  SZÓLNI KÉSZÜL…
           A CSEND MÁR MEGINT SZÓLNI KÉSZÜL…   A Csend Már Megint Szólni Készül Halkan, Tovább Nem Tűri Száján a Lakatot.  „Istenadta Nép” Egyre Hangosabban Mondja, Hogy Nem Hoz Már Több Áldozatot.   A Csend Egyre Hangosabban Mondja Már: Az Ígéret Nem Teljesült NAGYURAK! Fejünk Felett Varjú Üvölti, Hogy Kár, Mert ő Más, Mint az Ember, Nem Olyan Vak.

5042 cikk | 19 / 505 oldal