Hungarikumok

 

Égi utak csillagüzenetei


Napszentülte után a csillagos égre pillantva átérezhetjük az „égi könyvből” áradó bölcsességet. Eleinte igen kicsinek érzi magát az ember, de ahogy növekszik bennünk a szeretet fénye, úgy válik egyre magasztosabbá az élmény. A régi korok üzenetét, figyelmeztetését és tudását olvashatjuk újra a csillagokból. A nappali cselekvést felváltja az esti összegzés, pihenés és az álmok világába való készülődés. Az éjszakába érve már más tudati-lelki-szellemi állapotba kerülünk. Ebben a meditatív állapotban válnak láthatóvá a csillagok! A befelé utazás és az égre nézés végső soron ugyanaz! Miután elhagytuk a hétköznapok nappali birodalmát, lelkünk máris készen áll a csillagfény „olvasására”.

Az ősi, időtlen bölcsesség hordozói a csillagok, csillagképek, bolygók. A lényegi hasonlóságon alapuló (mágikus) gondolkodású ember az égi világ megnyilvánulásait önnön lényében is folyamatosan felfedezi a test, a lélek és a szellem síkján. A titkok ösvényein járó ember az okokat és válaszokat már nem kint, hanem bent keresi. Észreveszi, hogy energiáinak, érzéseinek különböző szintjei vannak. Magas szinten az erők úgy segítenek, hogy az a környezetünkre is kihat, míg az egoisztikus, alacsony szinten működtetett energiák gátolnak, félelmeket és negatív érzéseket keltenek. Fel kell emelni, fénnyel át kell világítani a test-lélek-szellem isteni építményét.

Amint fent, úgy lent, - tehát a csillagok és bolygók bennünk vannak!

Az égre pillantva felfedezzük énünk rejtett és örök oldalait, sorsunk titkait, majd a belső világosság tudatában megalkotjuk a Nagy Művet.

Égi utak csillagüzenetei könyvismertetője:

A csillagfejtés és az égibölcselet (sophia) ősi titkaiba avat be a Magyar Asztrozófia könyve.

Napjaink asztrológiája az állatövi jegyeket embertípusokká egyszerűsítette, néhány bolygót kártevőnek(!) minősített, míg az égi utakat és a csillagok (astro) alkotta csillagképeket már évezredek óta figyelembe sem veszi.

Az Élet és a Tudás az égre van írva! A távolinak látszó, valójában bennünk lévő csillagok rejtik a lényeget... Az asztrozófia a csillagok fényével és az égi utak figyelembe vételével készíti el a születés pillanatának képletét. Ennek vizsgálatakor kiemelt jelentőséggel bírnak a Tejút útkereszteződései és az úgynevezett beavató csillagképek.

A zodiákus tizenkét jele mögé pillantva - immár tényleg az égre tekintve! - csodálatos, fényes világ tárul az asztrozófus, az asztrológus és minden nyitott szívű kutató elé is.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2013. június 24. Szerkesztette: Vetési Zoltán
Nézettség: 1,736 Kategória: Magyar kincsek, egyetemes értékek » Tudás a csillagokban
Előző cikk: Asztrozófia és asztrológia Következő cikk: Ajánlott csillagtérkép


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: