Archívum

 

KILENCSZÁZ VIDEÓVAL A YOUTUBÉN

KILENCSZÁZ VIDEÓVAL A YOUTUBÉN

 

 

 

 

 

 

 

KILENCSZÁZ VIDEÓVAL A YOUTUBÉN

 

   2010. Május 27 – én töltöttem fel első videómat az oldalra. Úgy gondoltam, hogy ezzel is szélesebb körben tudom majd az általam készített felvételeimet valamilyen szinten népszerűsíteni, hiszen minden ember a szíve mélyén azt szeretné, hogy az általa készített anyagokat rajta kívül sokan mások is megnézhessék. Az már a befogadó kompetenciája eldönteni, hogy mennyire nyeri el a tetszését. Az eltelt időszak bebizonyította azt, hogy az elképzelésem meghozta a gyümölcsét, mert az ide feltöltött videóimat nagyon sok más internetes oldalra is továbbvitték, ezzel is növelve a nézettségét. Természetesen tudom azt, hogy ismert emberek anyagait már a felrakás után röviddel többen megnézik, mint az én összes felvételemet, de számomra mégsem elkeserítő ez a tény, mert nem ez a lényeg.

   Mostanra már sokat szigorodott a felrakás rendje, aminek én is áldozatául estem tavaly fél éves korlátozással. A zenei háttér anyagokról van szó, amik szigorú szerzői jogú oltalom alatt állnak. Vonatkozik ez a különféle rendezvények műsoraiban elhangzott anyagokra ugyanúgy, mint a saját vers – videóim háttérzenéire egyaránt. Az eltiltás annyira megkötötte a kezemet, hogy hat hónapig csak negyedóránál nem nagyobb terjedelmű felvételt fogadott el, de most is kellett nagyon ügyelni a zenei háttérre. Az eltiltás kezdetekor már szinte korlátlan hosszúságú videót tehettem fel az aktivitásom miatt, ezért érthető volt az óvatosságom a korlátozási idő alatt. Kénytelen voltam a hosszabb anyagokat több részletben feltölteni, hogy eleget tudjak tenni az elvárásoknak. Ugyanis a figyelmeztetésben benne volt, hogy törölni fognak a rendszerből, ha további két alaklommal vétek az adatvédelmi szabályzat ellen. Még előtte történt, hogy egy videómnál elvették a zenei hátteret, ezért nélküle semmit sem ért volna, ezért magam töröltem a listáról. Két alkalommal történt meg szerencsémre az is csak, hogy magánszemélyek, előadók kértek fel arra, hogy a zene minősége miatt töröljem az oldalról a felvételeket, aminek azonnal eleget is tettem.

   Az eltiltás feloldása óta és ideje alatt a saját magam által írt és előadott vers videóimnál biztonság kedvéért már többé nem használtam háttérzenét. 2015. 10. 19 – én töltöttem fel a legutolsót, amivel a megosztott videóimmal elértem a 900 – as darabszámot. Fogadjátok Szeretettel a legelső, és az utolsó anyagomat, amelyek az alábbi linkre kattintva megnézhetők:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZyMSnuS0hhI

https://www.youtube.com/watch?v=gh_BtZbR_kg

 

   Ígérem, hogy tovább folytatom a videóim feltöltését mindaddig, amíg érdemesnek tartom megosztásra, mert úgy látom, hogy elnyeri mások érdeklődését is.

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2015. 11. 06. Péntek Délelőtt 11: 58

 


 

Szerkesztés dátuma: péntek, 2015. november 6. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 941


   


Tetszik