Archívum

 

NEMZETI KONZULTÁCIÓNAK CSÚFOLT AKÁRMI, FELESLEGESEN ABLAKON KIDOBOTT MILLIÁRDOK, Avagy tényleg ennyire rosszul tudok számolni aki kettesre érettségiztem matekból, vagy ki a hülye igazából?

NEMZETI KONZULTÁCIÓNAK CSÚFOLT AKÁRMI,  FELESLEGESEN ABLAKON KIDOBOTT MILLIÁRDOK,  Avagy tényleg ennyire rosszul tudok számolni  aki kettesre érettségiztem matekból, vagy ki a hülye igazából?

 

 

 

 

 

 

 

 

NEMZETI KONZULTÁCIÓNAK CSÚFOLT AKÁRMI,

FELESLEGESEN ABLAKON KIDOBOTT MILLIÁRDOK,

Avagy tényleg ennyire rosszul tudok számolni

aki kettesre érettségiztem matekból, vagy ki a hülye igazából?

 

   A jelenleg sok éve regnáló hatalom évek óta dicsekszik a címben jelzett szarságával, amire immár nagyon sok milliárd forintot költött el a gazdasági nehézségek és infláció dacára. A legutóbbiról is napok óta zengedezik éjjel – nappal a közszolgálatinak csúfolt összes média felület, TV, rádió és rengeteg írott „egyen” sajtótermék. A „magyarok nagy többsége”, erre hivatkoznak, támogatta a feltett kérdésekre azt az adandó választ, amit már eleve bele kódoltak azok számára, akik támogatják ezt a népnyúzó berendezkedést. 1, 5 millió visszaküldött válaszból következtették ki azt, hogy a magyarok nagy többsége.

A legutóbbi népszámlálás Magyarországon 2022. október 1-én történt, amikor is a hivatalos végeredmény szerint a lakosság létszáma 9 603 634 fő volt.

Ennek ellenére, az 1,5 millió visszaküldött papírból a már említett eredményt vont le a hatalmi gépezet. Annak dacára, hogy nem vagyok egy nagy matekos, ahogy már említettem, ki az a nagy marha, aki a mellény veregetést éjjel – nappal szajkózza? Ki lenne más, mint az Országrabló hatalmi gépezet kezében lévő legnagyobb média felület és a mindennapi megmondóemberek. Azok, akik csak a hazug kormányzati hírközlésből szerzik az információt még elhiszik még akkor is, ha tudják, hogy ez fizikai, uram bocsá elemi számtani képtelenség.

   Egy valamit nem értek most per pillanatban, természetesen sok más baromság mellett:

Ez a NER banda teljesen hülyének néz bennünket, azt próbálja elhitetni, hogy a 1,5 millió ívet visszaküldő az egész magyar társadalmat képviseli, ahogyan ezek a gazfickók nevezik, az „emberek” nagy többsége. Milyen matematikai végzettséggel rendelkeznek, akik hirdetik a győzelmet és még ma is hallottam a Kossuth rádió híreit átvevő Dankó rádióban, hogy majd jövő héten megmondják Brüsszelnek, hogy velük nem lehet packázni, mert az „emberek” nagy többsége is ezt állítja és fel vannak hatalmazva.

Most akkor ki a hülye a valóságban, mert én biztosan nem még akkor sem, ha a matek nem az erős oldalam, de azért a százalékszámítás még ennyi idő után is megoldható számomra. Most már értem, hogy nem érdekük, hogy megfelelően működjenek az oktatási intézményeink. Akik meg az észt próbálják osztani odafent, azok sem nagyon vitézkedhettek matekból, ha csak ennyire futja, hogy 1,5 millió embert az ország lakossága nagy többségének titulálják.

Szégyen és gyalázat, mert azt hiszik, hogy nemcsak nálunk, hanem még külföldön is beveszik ezt az arcátlan hazugságot.

 

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 202. 01. 28. Vasárnap Délután 13:15

 

Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2024. január 28. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 40


   


Tetszik 1 Nagy Bálint kedveli
Nagy Bálint