Archívum

 
vasárnap, 2023. január 15. 10:55, Nézettség: 151

             LESZ MÉG REMÉNYÜNK  EGYSZER MAJD ARRA…   Lesz Még Reményünk Egyszer Majd Arra, Hogy Magyarság Feláll Csatasorba? Lesz Még Reményünk, hogy egyszer gyorsan Fotelból kikelve, hamarosan Eggyé válva, a nyomort lerázva Megmutatva, hogy Magyar Nem Szolga? Miért Gyűlöli Egymást a Magyar? Miért Nem Helyette Békét Akar?   Lesz Még Reményünk Egyszer Majd Arra...

hétfő, 2023. január 9. 10:02, Nézettség: 107

             MA SEM ÍRNÁM MÁSKÉPPEN…   A TERMÉSZETTEL HARMÓNIÁBAN… Bizakodva nézzünk előre!   A Természettel Harmóniában Élni, Ránk váró nehézségektől Sosem félni, Bízni mindig az Erős Akaratunkban, De nem bízni az öldöklő háborúkban, Mert az Emberiség Léte Mindig a Tét, Aki Ellene Tesz, Maga Ellen is Vét!   A Természettel Harmóniában Élni, Erdők, mezők, hegye...

péntek, 2023. január 6. 12:32, Nézettség: 109

                VIRÁGZIK A NEGYEDIK ORCHIDEA…   Virágzik a negyedik Orchidea Szobánk melegében büszkén és szépen. Különlegesnek számító illata Száll felénk, beszívjuk gyönyörűségben.   Ablakon keresztül Nap erőlködik, Plusz hét fokkal viaskodik és bőszen Próbálja legyőzni.

csütörtök, 2023. január 5. 14:04, Nézettség: 105

              BÉKESSÉGET ADJ A FÖLDNEK ISTENEM… Imádság helyett is kérem.   Békességet adj a földnek Istenem, Hisz erre várunk hosszú idő óta. Minden embernek kérem, nem csak nekem, Mert még a keserédes, hangos nóta   Sem tudja azt szép szóval kifejezni, Hogy elfogyóban van már a Szeretet. Jelenünkben egyre rosszabb most élni, Mert nélkülözés nehezít életet.

szerda, 2023. január 4. 10:27, Nézettség: 103

              MA SEM ÍRTAM VOLNA MEG MÁSKÉPPEN.   BECSÜLJÜK MEG A FÖLDET…   Becsüljük meg a Földet ahol élünk Mert nem tudhatjuk, hogy a Nemzedékünk Megtartó ereje meddig bírja még Amit ránk hagytak az Őseink oly rég Azzal a szándékkal, hogy Megmaradunk, Idegen uralomnak nem hódolunk Be többé e szétdarabolt Honban, Szeretett Csodálatos Hunniánkban.

kedd, 2023. január 3. 15:50, Nézettség: 87

                NYOMOM A GÁZT SEPRŰNYÉLEN LOVAGOLVA. Aki nem hiszi, akkor is jó boszorkány vagyok.   Nyomom a gázt seprűnyélen lovagolva, Kit érdekel ma mosás, főzés és konyha. Takarítani sincs kedvem, mert azt minek, Mikor a seprűmmel inkább repülhetek. Kit érdekel, hogy boszorkánynak tartanak, Hiszen a mesekönyvek is erről írnak.

csütörtök, 2022. december 29. 12:05, Nézettség: 134

                HARMADIK ORCHIDEA  IS VIRÁGZIK…   Harmadik Orchidea is virágzik Szobánkban év végén, nagy örömünkre. Mindhárom a szépségével pompázik, Mintha tenni akarnának kedvünkre.   Ablakon túl hideg, de Nap világol Vakítóan mégis, plusz négy fokával. Bent meleg van, virágok illatától Azonban kedvünk is magasan szárnyal.

szerda, 2022. december 28. 11:57, Nézettség: 107

             MÜNCHHAUSEN BÚSLAKODIK MAGÁBAN…   Münchhausen búslakodik magában, Sörözgetve ingatja most a fejét, Mert tegnap nagyot - mondó hazugságban Második lett, azt a kutya mindenét!   Első helyen FIDESZ szóvivő végzett, Mit nem tudott neki megbocsátani, Ezért a pohár fenekére nézett, Hogy bánatát el tudja majd feledni.

kedd, 2022. december 27. 12:53, Nézettség: 109

             KARÁCSONY ELMÚLT, DE NE MÚLJON SOHA…   Karácsony elmúlt, de ne múljon soha A bennünk lévő Szeretet. Ne fogyjon Hétköznapokban, ne legyen mostoha, Bennünk Örökre bezárva maradjon.

hétfő, 2022. december 26. 11:32, Nézettség: 143

                RŐZSEHORDÓ NÉNIKE  HAVAS ERDŐN… Egy régi fényképet nézegetve meleg szobában.   Rőzsehordó nénike havas erdőn Keresztül cipeli a nehéz terhét. Nincs, aki neki segítsen, esendőn Lépked, hogy érezze majd a melegét   Kicsinyke kályháját befűtve vele, Cudar hideg van, kihűl a lakása.

1666 bejegyzés | 26 / 167 oldal