Archívum

 
szerda, 2023. szeptember 13. 15:23, Nézettség: 74

                BARÁTOM! TALÁLD MEG MINDEN NŐBEN A SZÉPET… Válogatós, független férfitársaimnak ajánlom   Barátom! Találd meg minden Nőben a szépet, De ne csak úgy, ahogy medve a lépes mézet Szeretné mohó étvággyal elfogyasztani, Mert a Nőt tisztelettel meg kell hódítani.

hétfő, 2023. szeptember 11. 14:19, Nézettség: 70

                A NAGYON CSOKI, MAGAS LEÁNYKÁNAK…   A nagyon csoki, magas leánykának Kosarazáskor nem kell ellendülni  Magasan a földtől és karjainak Emelésével könnyű célba dobni.   Bőre olyan ébenfekete, semmi Nem fogható hozzá ezen a földön. Testmagassága olyan rendkívüli, Ahogy megtámaszkodik a fatörzsön.

szombat, 2023. szeptember 9. 11:23, Nézettség: 77

              CSODÁLATOS MUZSIKÁJA VAN A GYÖNYÖRNEK…   Csodálatos muzsikája van a gyönyörnek, Amikor a szép testek egymásnak feszülnek. Becézgetik egymást simogató szavakkal, Nem törődve most semmi mással csak magukkal. Nedves ajkaik hosszú csókban forrnak össze, Vágyódva készülnek földöntúli gyönyörre.

szombat, 2023. szeptember 9. 10:49, Nézettség: 67

            CSAK EGY PILLANATON MÚLIK AZ ÉLET? Avagy, akit a kultúra majdnem agyoncsapott        Egy gyenge hónap múlva átlépem a bűvös, hatodik ixet. Sokat gondolkodtam már azon, hogy milyen jó is lenne megélni még pár évtizedet.

csütörtök, 2023. szeptember 7. 12:36, Nézettség: 62

              ÉRTETTEM IGAZGATÓ ELVTÁRS! ILYEN LÓFASZT! ILYEN LÓFASZT! Robixos emlékeimből 1968 – 84 között.      Az évek során már több visszaemlékezésemben szóltam azokról az eseményekről, amit az üzemnél tapasztaltam. Igyekeztem mindig úgy visszaidézni a történéseket, hogy senkit ne sértsek meg vele.

kedd, 2023. szeptember 5. 11:10, Nézettség: 64

           MI IS VOLT AKKOR  ÖTVENHATBAN MAGYAROK? Hol az igazság, miért van történelemhamisítás?   Mi is volt akkor ötvenhatban magyarok? Ha tudtok, akkor erre válaszoljatok! Nyolc éves falusi gyerek voltam akkor, Orosz tankokat én is láttam, amikor Átvonultak és faluvégén ágyúcső Meredt az ég felé, mely olyan ijesztő Volt, de nem tudtuk mi is történt valóban, H...

vasárnap, 2023. szeptember 3. 12:11, Nézettség: 71

                SZÁZKILENC ÉVVEL EZELŐTT SZÜLETTÉL… Drága Édesapámra emlékezem.   Százkilenc évvel ezelőtt születtél, Édesapáddal nem ölelkezhettél Sokáig, mert Első Világháború Harcba szólította és ez szomorú. Mikor épségben hazatért, kérdezted: „Ki ez a bácsi?” - mert nem ismerhetted.

szerda, 2023. augusztus 30. 12:15, Nézettség: 92

            ÉJBEN SZÁLLÓ FÉNYPILLANGÓ… Elsuhanó Álomkép   Éjben szálló Fénypillangó Csodaszép, Röptében is Káprázatos, Gyönyörű. Mesék szárnyán elsuhanó Álomkép, Olyan, mint egy Gyémántlámpa, Nagyszerű.   Száll az éjben Égi Fényben Csillogón, Nincs a Földön Semmi Hozzá Hasonló.

kedd, 2023. augusztus 29. 11:34, Nézettség: 67

         OTT ÁLLTUNK A DOMB TETEJÉN… Bakonyszentkirályi emlék   Ott álltunk a domb tetején Kedvesem, Alant Szülőfalum szépséges tája. A Zöröghegy magaslik szépségesen, Mely szintén az érkezésünket várja.

hétfő, 2023. augusztus 28. 11:44, Nézettség: 111

                ŐZIKE BÁTRAN NÉZ FERI GÉPÉBE…   Őzike bátran néz Feri gépébe Mintha mondaná, „mi már találkoztunk Valahol, mikor mentem legelészve Egyszer és egymásba belebotlottunk.”   Az őzike látványa gyönyörű - szép, Látszik rajta, hogy nem is félős fajta, Mint aki az embert soha, semmikép Ellenségnek, hanem barátnak tartja.

1662 bejegyzés | 12 / 167 oldal