Bárány nyárson sütve recept


Bárány nyárson sütve recept

Hány személyre: 8-10

Hozzávalók

  • 1 bárány
  • 2,5 dkg só
  • 1 dkg majoránna
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 1 csokor petrezselyemzöld

A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk.

Felhúzzuk a nyársra és parázs felett, állandóan forgatva megsütjük. Miközben sül, a szalonnával kenegetjük.


Szerkesztés dátuma: szombat, 2011. február 19. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,671 Kategória: » Farsang


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: