Tepertőkrém


Tepertőkrém

Hozzávalók:

  • 30 dkg tepertő
  • 2 db főtt tojás
  • 2 db kisebb főtt krumpli
  • 1 ek mustár
  • 1 csapott ek őrölt paprika
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • só és bors

 Elkészítés:

A tepertőt a főtt krumplival és a vöröhagymával együtt kétszer ledaráljuk húsdarálón.

A főtt tojást finomra reszeljük, majd a tepertőhöz keverjük.

Végül ízesítjük a paprikával, mustárral és sóval, borssal.

 

Friss kenyérre kenve isteni!


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. augusztus 25. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 1,202 Kategória: » Szüret


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: