Ötperces pogácsa


Ötperces pogácsa
  • 3 dl tej, 
  • 8 dkg Ráma, jól felforrósítjuk, 
  • keverünk bele 16 dkg lisztet,addig főzzük keverve, mig az edény falától elválik. 
  • Lehűtjük. 

A kihűlt masszához keverünk:

  • 3 tojást, 
  • sót, 
  • kevés füstölt reszelt sajtot. 
Kivajazott tepsibe kanállal kis halmokat rakunk, tetejére reszelt sajtot teszünk.

Közepes tűznél alsó, majd felső lángon sütjük, melegen fogyasztjuk.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2010. január 24. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,669 Kategória: Receptek » Kenyerek, péksütemények
Előző cikk: Omlós pizza gombával, rozmaringmártással Következő cikk: Ottfelejtett pogácsa


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: