Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa
  • 60 dkg liszt,
  • 1 margarin,
  • 1 tojás sárgája és
  • egy egész tojás,
  • 1 egész és egy fél tejföl,
  • 25 dkg sajt,
  • 1 szalkália,
  • só.

A sajt felét a tésztára reszeljük, felét pedig a tésztába gyúrjuk. A tésztát 1 cm vastagságúra nyújtjuk, apró (kb. 2 cm átmérőjű) pogácsákat szaggatunk belőle, tetejét tojássárgájával (amit egy kávéskanál tejföllel elkeverünk) megkenjük, sajttal megszórjuk, és forró sütőben világossárgára sütjük.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2010. január 24. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,330 Kategória: Receptek » Kenyerek, péksütemények
Előző cikk: Sajtos perec Ágica módra Következő cikk: Sajtos roló


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: