Az asztrológia szerepe (videó)


Az asztrológia szerepe (videó)

Fontos, hogy a fizikai megtisztulás mellett, az ember a lelkét is megtisztítsa és tisztába kerüljön az új lehetőséggel, amik rá várnak.

Mi az asztrológus szerepe?

A böjtházban az emberek nem csak a testüket tisztítják, hanem a lelkükben is végbemegy egy tisztulási folyamat. Mivel szellemi úton is történik egyfajta nyitás, ezért elmondjuk, milyen lehetőségei vannak a böjtölőknek. Azzal, hogy megtisztítják a szerveiket, ki is nyitnak kapukat, ahova új elemek, gondolatok tudnak bejutni. Az asztrológus ebben tud segíteni.

Megérti az ember az új lehetőségeit, ha döntést hoz meg valaki, akkor az asztrológus abban tud segíteni, hogy az, amit csinálni szeretne a páciens, az vajon tényleg a böjtölő saját útja. Lehetőség van személyes horoszkóp elkészítésére is, ami másfél-két órás egyéni beszélgetéssel jár együtt.

Egyszer véget ér a fizikai test böjtje, a lelki tanácsadók ebben is segítenek, hogy már nem kell azokkal a régi lelki problémákkal foglalkoznunk.

Más asztrológus is elmondja az ember életútját, de ez abban más, hogy itt nem megoldásokat, gyakorlatias dolgokat mondunk, hanem lehetőségeket adunk meg, ki miben nagyszerű és hogyan tudja ezt átadni.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. március 11. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,973 Kategória: Gyógynövények » Egészség ABC
Előző cikk: A víz ereje (videó) Következő cikk: Az elhízás okai (videó)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: