Kacsamájsteak


Kacsamájsteak

Hozzávalók:

  • Kacsamáj
  • annyi szelet bacon-szalonna, ahány májdarabod van
  • Lehetőleg vas-serpenyő, de ha nincs más is jó gondolom.

Elkészítése: Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész.

Krumplipürét, szilvakompótot, vagy almakompótot, esetleg ecetes szilvát fokhagymával töltve kínálsz hozzá


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2009. október 5. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 1,211 Kategória: Receptek » Főételek
Előző cikk: Húsos-rizses rakott karfiol Következő cikk: Kakaspörkölt (videó)


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: