Krumplis pogácsa nagymama módra


Krumplis pogácsa nagymama módra

Hozzávalók:

  • Áttört főtkrumpli-jól kihűtve
  • liszt-amennyit felvesz (minél hidegebb a krumpli, annál kevesebb kell)

Ezeket jól összegyúrjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tetejét kerékküllő alakban késsel bemetsszük, és jól kizsírozott/margarinozott tepsibe rakjuk. Minden pogi tetejére egy kis darab zsíradékot teszünk.

Jól előmelegített sütőben a legnagyobb fokozaton sütjük, amíg kezd a teteje pirulni. Melegen fogyasztjuk.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2010. január 24. Szerkesztette: Muretics István
Nézettség: 3,732 Kategória: Receptek » Kenyerek, péksütemények
Előző cikk: Krumplis pogácsa Következő cikk: Krumplispogácsa sajttal töltve


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: