Boldogasszony áldos


Boldogasszony áldos

Hozzávalók:

  • magyar áldosgyöket, 
  • só, 
  • pirosgyökér, 
  • kókusztejpor, 
  • tejföl, 
  • vanília, 
  • akácméz, 
  • mazsola, 
  • citromlé, 
  • csillagánizs, 
  • reszelt citromhéj, 
  • hungyök, 
  • virágpor, 
  • bodzabogyók, 
  • fehérbor, 
  • tündérfű. 
A főtt céklát robotgépben péppé zúzzuk, majd szokásosan megfőzzük az áldost.

Díszítés: fehér virág.

Uralkodó ízirány: édes-savanykás.


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2010. december 20.
Nézettség: 3,226 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Baján avar fejedelmi áldos Következő cikk: Bor Tengri áldos


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: