Bor Tengri áldos


Hozzávalók:

5dl tokaji aszú,
5dl tokaji furmint,
300gr kockára vágott alma,
300gr kockára vágott sárgadinnye,
1ek tündérfű,
1ek méz,
fél kk sáfrány,
1 kk citromlé,
2ek avar gyöket,
100gr mazsola,
100gr szőlőszem,
1ek kókusztejpor,
1 vanília rúd,
só.
 
Díszítés: virágzó tündérfű

Uralkodó ízirány: sejtelmes édes-savanyú ízháttér.

Elkészítés: az alapanyagokat összefőzzük. A tálalás előtt citromlével és az apróra vágott tündérfűvel ízesítjük, lehűtjük, hidegen tálaljuk.

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2014. február 24. Szerkesztette: Magyar Géza
Nézettség: 1,572 Kategória: Régi receptek » Hun receptek
Előző cikk: Boldogasszony áldos Következő cikk: Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: