Magyar konyha - Receptek - Sütemények

   

Ötlapos csokitorta
Hozzávalók: 5 dl tej 1 csomag csokoládé ízű pudingpor (fél liter tejhez főzős) 1 bő evőkanál holland kakaópor 22 dkg cukor 5 dkg porcukor 7 közepes tojás 1 csomag vaníliás cukor csipetnyi só 15 dkg rétesliszt 20 dkg puha vaj 25 dkg 72 %-os étcsokoládé + 2 dl tejszín+5 dkg vaj 5 dkg tejcsokoládé+2 evőkanál tejszín+1 dkg vaj kevés csokireszelék 2+2 evőkanál rum ...
Párizsi torta
Hozzávalók: A tésztához: 4 db tojásfehérje 6 db egész tojás 10 dkg Rama margarin 3 evőkanál keserű kakaópor 1 csomag sütőpor 20 dkg liszt 1 csomag vaníliás cukor 10 dkg porcukor 2 db tojássárgája A krémhez: 2 db tojássárgája 5 dl habtejszín 20 dkg csoki 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős) kevés rumaroma A tetejére: csoki kevés olaj Elkészítés: A ...
Pehelybárányok
Hozzávalók 40g vaj 20 nagy mályvacukor 160g CHEERIOS gabonapehely 40g kókuszreszelék 6 szem piros szőlő 50g mazsola 24 szem fekete ribizli 50g fehér csokoládé Elkészítés 1. A vajat és a mályvacukrot tegye egy tálba, és melegítse folyékonyra. 2. Adja hozzá a CHEERIOS gabonapelyheket. 3.
Pikáns ízű sajtos lángos
Hozzávalók: 40 dkg átszitált liszt, 1 evőkanál só, 1 evőkanál sütőpor, 12,5 dkg reszelt Cheddar jellegű sajt, 1 tojás, 1 evőkanál olaj, 1 evőkanál mák, 2,5 dl tej, 6 szelet füstölt sonka, hagymás sajt.   Elkészítés: A száraz hozzávalókat összekeverjük a sajttal. A tejet, olajat és felvert tojást hozzáadjuk.
Pöttyöske (pudingos süti)
Hozzávalók: 8 tojásból piskóta 25 dkg darált háztartási keksz rumaroma kevés málnaszörp 1 evőkanál kakaópor A krémhez: 3 dl tej 2 csomag vaníliás puding 25 dkg Rama margarin 30 dkg porcukor 1 vérnarancs aroma Elkészítés: 8 tojásból piskótát sütünk, majd félbevágjuk, és a széleit 2 cm szélességben körben levágjuk.
Pudingos csokitorta
Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 12 dkg cukor 12 dkg liszt 1 evőkanál kakaópor 1 csomag sütőpor A krémhez: 2 csomag vaníliás pudingpor 7 dl tej 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg porcukor 20 dkg Rama margarin A tetejére: tortabevonó csokoládé koktélcseresznye Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük.
Puha csokis-mandulás sütemény
Hozzávalók: 22 dkg darált mandula 10 evőkanál finomítatlan nádcukor 10 tojás 20 dkg vaj 4 evőkanál holland kakaópor csipet só 1 mokkáskanál fahéj A tetejére: mandulaforgács 15 dkg ét- és tejcsokoládé 6 dkg vaj 0,5 dl tej A tálaláshoz: tejszín Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
Puha kakaós csiga
Hozzávalók: 50 dkg liszt 5 dkg friss élesztő 1/2 pohár langyos tej 2 egész tojás 1 kis pohár tejföl 15 dkg margarin 10 dkg cukor csipet só ízlés szerint cukrozott kakaó Elkészítés: Az élesztőt a langyos tejben kevés cukorral felfuttatjuk. Hozzáadjuk a lisztet, a tojásokat, a tejfölt, a maradék cukrot, picit sót, és kidolgozzuk a tésztát. Lisztezett deszkán kb.
Puncstorta
A recept hozzávalói (4 személyre) 8 db tojás 16 dkg cukor 1/2 kiskanál vaníliakivonat 20 dkg liszt 1 csipet só A kakaós piskótához: 4 db tojás 8 dkg cukor 2 evőkanál kakaópor 10 dkg liszt A töltelékhez: 1/2 dl sütőrum 3 db tojás 1/2 db narancs leve és reszelt héja 1/2 db citrom leve és reszelt héja 5 dkg szeletelt mandula (kissé összezúzva) 7 dkg olvas...
Püspökkenyér csokipasztillával
Hozzávalók: egy kb.

381 cikk | 31 / 39 oldal